Az IBSSA és a Máltai Lovagrend (KMFAP) közös klubnapja 2021. november 24-én




A pandémiás időszak, illetve a nyári szünet után végre újra lehetőségünk nyílt találkozni egymással 2021. november 24-én a VakVarjú Pest étteremben, házigazdánk, a MediHelp International Kft. jóvoltából. 

A klubnap első részében Prof. Popper György, az IBSSA elnöke ismertette a 2021. év eseményeit, amely a pandémia miatt az előző évekhez képest sajnos jóval kevesebb volt. Az IBSSA Kongresszus megszervezése is 2020 óta napirenden van, de a koronavírus-járvány okozta nehézségek miatt sajnálatos módon még mindig nem kerülhetett sor nemzetközi rendezvényünkre. Popper úr külön megemlítette, hogy a pandémia ellenére a szivarklub folyamatosan működött és látogatható volt.


Az elnök tájékoztatója után a MediHelp International Kft. ügyvezető igazgatója, Bauer Éva ismertette a társaság tevékenységi körét, valamint helyét és szerepét az egészségbiztosítók között. 

A klubnapon Lovag Kilián Gusztáv, a Szent Kilián Lovagrend nagymestere „A Szent Kilián Lovagrend Kelta Keresztje” kitüntetést adományozta Prof. Popper György úrnak.


A hivatalos program után egy kellemes vacsora mellett baráti beszélgetéssel folytatódott az esemény. 

2021. december 30.