Beszámoló a „Welcome Sunshine Level III.” IPSC nemzetközi lövészversenyről


2017. június 9-10. között került megrendezésre Dunaújvárosban a „Welcome Sunshine Level III.” IPSC nemzetközi lövészverseny közel 200 versenyző részvételével, amelyre az IBSSA is meghívást kapott. A házigazda, Magyarország mellett Szlovákia, Csehország, Románia, Ausztria, Németország, Horvátország, Lengyelország és Oroszország képviseltették magukat a nemzetközi versenyen.

Az IBSSA képviseletében Mets Emese és Fers Sándor tagtársaink vettek részt június 9-én a versenyen, majd 10-én pályabírói feladatokat láttak el. Gazda Gábor (DLSE) főszervezőnek köszönhetően nagyon jó hangulatú versenyre került sor, ötletes és technikás pályákkal, amely kiváló megnyitója volt a Top 5 2017 versenysorozatnak, a résztvevőknek pedig remek szintre hozó versenyt és edzést jelentett a június 18-án kezdődő „Extreme Euro Open 2017”, Európa legnagyobb Level III. versenyére.

 

 

 

A gyors és dinamikus pályák a remek szervezésnek köszönhetően gördülékenyen haladtak, a résztvevők, versenyzők és bírók között pedig felhőtlen, vidám, és sporttársias hangulat uralkodott.

A verseny színvonalát emelte a jól szervezett, minden igényt kielégítő ellátás, valamint a segítőkészség a rendezők részéről, illetve több kiállító és termékbemutató stand üzemeltetőitől, akiknél lehetőség nyílt fegyverek kipróbálására, kellékek, ruházat és kiegészítők megvásárlására. Köszönjük Mets Emesének a részletes beszámolót, és szívből gratulálunk Fers Sándornak a versenyen elért Classic divízió III. helyezéshez!

2017. június 14. IBSSA HQ