Order of Security kitüntetés az IBSSA Főtitkára, Kancho Dr. Rony Kluger részére


2017. augusztus 16-20. között Gyömrőn került sor a Karate do International nemzetközi szervezet jubileumi edzőtáborára, amelyet 45 évvel ezelőtt a világhírű karate mester, Dr. Rony Kluger – az IBSSA Főtitkára alapított.

Az évenként megrendezett táborban ezúttal 200 karatéka vett részt, népes csapat jött Izraelből, Dél Afrikából és Nagy Britanniából.

A szervezet magyar vezetője, Shihan Miskolczi Attila kiváló szervezésének köszönhetően az esemény nagyszerű körülmények között zajlott a korszerű gyömrői sportcsarnokban, a festői tóparton.

         

Soke Kelemen István,10 Danos Jiu-Jitsu Mester nemcsak különleges edzést tartott a résztvevőknek, de a záróünnepségen a 45. évforduló, a két szervezet kiváló együttműködése, valamint 30 éve tartó töretlen barátságuk alkalmából Emlékdiplomát adományozott Kancho Dr. Rony Kluger-nek, a nemzetközi szakmai tekintélyt kivívott szervezet vezetőjének.

  

Prof. Popper György a Magyar Karate Szövetség tiszteletbeli elnöke, az IBSSA elnöke méltatta a karate mester sikeres sportvezetői tevékenységét és Dr. Hossó Zoltán, a Nemzetközi Polgárőr Szövetség (IAPA) elnökével közösen adták át Dr. Rony Kluger-nek a biztonságért adományozható legmagasabb nemzetközi kitüntetést, az Order of Security Nagykeresztet, amelyet a karate sport és szellemisége érdekében kifejtett munkájáért és kiváló biztonsági kiképzői tevékenységéért érdemelt ki, az IBSSA főtitkáraként is.

Ezzel a kitüntetéssel Dr. Rony Kluger az International Order of Knights of Security szakmai lovagrend lovagjává vált.

2017. augusztus 22.