Megjelent a Hekus magazin március - április száma: Floridából jelentjük: Az IBSSA XX. Kongresszusa és a “Partnership for Security” együttműködés 5. Nemzetközi Konferenciája


Az IBSSA a civil biztonsági szféra szervezeteinek, céges és egyéni tagjainak első számú nem állami, non-profit (NGO) nemzetközi szervezete a világon, amely vezető pozícióját globális jelenlétének, nagy szakmai tekintéllyel bíró tagságának, nemzetközi elismertségének, probléma-érzékeny szemléletének, hiteles és professzionális működésének és nem utolsó sorban jó kommunikációjának köszönheti.

Stratégiájában kiemelt szerepet játszik a nemzetközi viszonylatban széles körben elfogadott szakmai továbbképzés és a szakmai minősítés rendszerének kialakítása. Kettős jubileumra gyűltek össze a civil biztonsági szakma képviselői 2017. február 4-én, hogy részt vegyenek az IBSSA XX. kongresszusán, amelynek idén az Egyesült Államokban a floridai Sarasota volt a helyszíne.

A jelentős érdeklődéssel kísért rendezvényt négy napos szakmai továbbképzés előzte meg, nemzetközileg elismert trénerek és mesteroktatók vezetésével: lövészet, harcművészetek, VIP személyvédelem és Krav Maga (izraeli közelharc) ágazatokban.

A kongresszus helyi szervezőbizottsága Török Tamás, az IBSSA floridai regionális képviselője vezetésével végezte munkáját, hogy színvonalas körülményeket biztosítson a résztvevőknek.