Tagdíjfizetés a 2022-es évre

Tisztelt IBSSA Tagok!

Ezúton felhívjuk szíves figyelmeteket a 2022-re érvényes tagsági díjak befizetésére!


Publikációk / Média


Elektronikus számla

Tisztelt IBSSA Tagok!

Megállapodás született az IBSSA és az E-számla Zrt. között a tagdíjak elektronikus számlával történő beszedéséről.


Az Angel DentiArt Klinika az IBSSA hivatalos fogászati képviselete

2012. február 21-től az Angel DentiArt az IBSSA hivatalos fogászati képviseletévé vált.

 


Az „ÉV TESTŐRE 2017” díjazottja Hülber János, IBSSA Mester Oktató
A Detektor Plusz Magazin – már évtizedek óta – minden évben meghirdeti „A Szakma Legjobbjai” pályázatot, amely a biztonságvédelmi és biztonságtechnikai szakma számára kerül kiírásra.
„Az év biztonságvédelmi szakembere 2017” valamint „Az év testőre 2017” kategóriákban az eredményhirdetésre és díjátadásra – a hagyományok szerint – a Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesületének (MBVE) XVIII. Konferenciáján, 2017. november 7-én, Kecskeméten a Four Points by Sheraton hotelben került sor.
A Magazin 2017. évi országos pályázatát az IBSSA, az MBVE, valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (SZVMSZK) támogatta.

Az IBSSA vezetősége javaslatára „AZ ÉV TESTŐRE 2017” kinevezést Hülber János, az IBSSA mester oktatója kapta. A rangos szakmai elismerést dr. Sinka Iván, az MBVE elnöke, dr. Fialka György, az SZVMSZK elnöke, valamint Klézl Marina, a Detektor Plusz Magazin kiadói igazgatója, főszerkesztője adták át.

Hülber János 2000 óta aktív tagja az IBSSA-nek. A hazai és a külföldön megrendezésre került képzéseken, továbbképzéseken, valamint a „SEC-tember” Nemzetközi Speciális Személyvédelmi képzés szervezésében mindig aktívan részt vett, emellett oktatóként is folyamatosan képzi a biztonsági szakmában dolgozókat, mint az IBSSA harcművészeti és Krav Maga mester oktatója. 6.Dan-os Jiu Jitsu mester.

 

Jelenleg a Katona Stúdió Kft. (személy- és vagyonvédelmi, magánnyomozói tevékenységet végző cég), valamint a Tomahawk Security Innovations Kft. (web-audit, ethical hacking, penetration testing – informatikai szolgáltatásokat nyújtó cég) tulajdonosa.

Magas szintű személyvédelmi képzettsége, közel 20 éves szakmai tapasztalata, folyamatos és megbízható munkája, valamint sikeres pályafutása alapján javasoltuk Hülber János urat a DETEKTOR Plusz Magazin által meghirdetett „A Szakma Legjobbjai 2017” pályázaton „AZ ÉV TESTŐRE 2017” díjra.

Az IBSSA tagjai nevében ezúton gratulálunk a rangos elismeréshez!

2017. november 10.

IBSSA HQ


Partnership Program


Application Forms

- Individual
- Corporate
- Associated
- Honorary
Links

www.ibssa.org

ibssamacedoniaacademy.com

ibssabodyguardtraining.eu

www.code.co.il/English

www.ibssa.ro

www.hotelpresident.hu

IBSSA - AHTP


Adatvédelmi nyilatkozat