Nemzetközi kutyakiállítás az IBSSA elnökének védnökségével


A Hírös Magyar Rottweiler Egyesület elnöke, Fekete László és csapata szervezésében nagyszabású nemzetközi kutyakiállítást rendeztek Kecskeméten, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban 2017. június 3-5. között.

A 4. ADRK Világgyőztes Kiállítást, amelynek fővédnöke Prof. Popper György, az IBSSA elnöke volt – a rottweiler fajta bemutatására és versenyére hirdették meg. A kutyák és gazdáik 10 osztályban, - a bébitől a veterán korosztályig - több kategóriában versenyezhettek az elnyerhető címekért.

A pénteki napon, a magyarországi „Klubgyőztes” kiállításon, a legszebb kutyák címeit lehetett elnyerni, a fentiekben felsorolt korosztályok és nemek, valamint a kiállítás legszebb kutyája kategóriában. A szombati és vasárnapi versenynapon a „Világgyőztes” kiállításon szintén az előbbiekben említett kategóriákban és a nemzetközi szervezet által előírt minősítési szempontok alapján versenyeztek Európa számos országából érkezett résztvevők.

          

Kedves Fekete László!

Gratulálunk a színvonalas és sikeres versenyhez, a győzteseknek a jó eredményekhez, illetve azoknak a résztvevőknek is, akik ezúttal kupát nem nyertek ugyan, de gazdagabbak lettek egy élménnyel és hasznos tapasztalatokkal.


2017. június 25.